Reabilitare Neuro Motorie

EXPLOREAZĂ OFERTA NOASTRĂ DE PRODUSE PENTRU Reabilitare Neuro Motorie

Gama de dispozitive THERA-Trainer ofera solutii inovatoare pentru reabilitare si mentinerea sanatatii la domiciliu.

Indiferent de stadiul de reabilitare in care te afli, aceste dispozitive iti vor oferi exercitii adecvate pentru a-ti atinge obiectivele terapeutice.

In plus, THERA-Trainer ofera si solutii pentru activitatile zilnice, asigurand un stil de viata sanatos si independent. erapie personalizata si reabilitare eficienta
Dispozitivele din gama THERA-Trainer sunt concepute pentru a satisface nevoile individuale ale pacientilor in fiecare etapa a procesului de reabilitare. Indiferent daca te confrunti cu o leziune a membrelor inferioare, doresti sa-ti imbunatatesti echilibrul sau sa-ti recastigi mobilitatea, vei gasi dispozitivul potrivit pentru tine. Aceasta inseamna ca vei putea realiza progrese eficiente in recuperarea ta si vei atinge obiectivele terapeutice intr-un mod controlat si adaptat.

Reabilitare Neuro Motorie

EXPLOREAZĂ OFERTA NOASTRĂ DE PRODUSE PENTRU Reabilitare Neuro Motorie

Gama variata THERA-Trainer
Gama THERA-Trainer cuprinde o varietate de modele, fiecare adresandu-se nevoilor specifice ale pacientilor. Liniile noastre de produse includ CYCLING (ciclism), STANDING & BALANCING (stat in picioare si echilibrare) si GAIT (mers). Fiecare linie are dispozitive specializate si echipamente suplimentare, concepute pentru a imbunatati performanta si rezultatele tale intr-un mod individualizat.

THERA Trainer

Sloganul Thera-trainer „impreuna pentru o viata in miscare” este cu adevarat esenta filosofiei corporatiei noastre intr-o singura propozitie. Impreuna cu tine, vrem sa fim siguri ca viata ta ramane plina de mobilitate. Viata este miscare, ea incepe prin miscare iar viata fara deplasare nu poate fi conceputa. Miscarea este esentiala precum „painea cea de toate zilele”. Starea de bine fizica si psihica este strans legata de posibilitatile de miscare cotidiene. Aplicatiile terapeutice dezvoltate de noi sunt special concepute pentru a reda mobilitatea pierduta intr-un mod cat mai natural. Fii surprins de ceea ce poate fi posibil si cat de usor poate fi. Vom intra impreuna cu tine intr-o aventura: ”Noi readucem miscarea in viata ta”.

Gama THERA-Trainer Tigo

Este timpul să readuci mișcarea în viața ta și să te bucuri de mobilitate, zi după zi! Descoperă gama de produse THERA - Trainer Tigo, ideale pentru menținerea unei vieți active:
THERA - Trainer Tigo 530 | THERA - Trainer Tigo 502 | THERA - Trainer Tigo 554 | THERA - Trainer Tigo 558 | THERA - Trainer 506 | THERA - Trainer Tigo 510

Toate produsele din această categorie includ:

  • Unitate de bază cu motor fiabil și silențios de 240W
  • Hamuri pentru protecție, ce asigură stabilitatea căruciorului în cazul spasmelor
  • Pedale / Suport pentru gambă
  • Mânere de siguranță / exersarea membrelor superioare
  • Display color de până la 10.4”

THERA-Trainer lyra

Manipularea absolut ușoară și transferul rapid fac utilizarea interesantă din punct de vedere economic și în utilizarea zilnică. Fara complicatia de a fi nevoita sa se implice intr-un exoschelet, timpul minim de pregatire si o tranzitie mai mare a pacientului pot fi obtinute cu costuri relativ reduse de achizitie si de operare.

THERA-Trainer lyra este, de asemenea, singurul antrenor de mers din lume cu funcții de conectivitate care permit trimiterea tuturor datelor și jurnalelor de antrenament direct la smartphone-ul sau tableta terapeutului. Terapeutul le poate accesa ușor și poate începe să analizeze sesiunea de antrenament acolo și apoi să le transmită în format electronic medicului.

Aparat THERA-TRAINER MOBI

Dispozitiv ACTIV si PASIV pentru membre superioare si inferioare.

THERA-Trainer MOBI 540 este un dispozitiv cu dimensiuni reduse.

Acesta este conceput pentru a ajuta persoanele în vârstă si persoanele cu miscari fizice limitate. Acesta a fost dezvoltat special pentru utilizarea de zi cu zi la domiciliu.

THERA-Trainer MOBI 540 este potrivit pentru persoanele cu afectiuni medicale, cum ar fi diabetul, accident vascular cerebral, reumatism, artroze, dementa, MS, boala Parkinson, etc..

THERA-Trainer E-Go 526

THERA-Trainer E-go 526 este potrivit pentru toți pacienÈ›ii care sunt capabili să stea pe podea. Perminte mentinere unui mediu "natural" sigur de deplasare fara riscul de a cadea. 

Cu acest aparat nu conteaza dacă faci exercițiile într-o sală de gimnastică, într-un hol de cel puțin 3 m lățime, sau într-o instalație speciala de formare a mersului - acesta se transformă pe loc. 

Utilizatorul este asigurat de la sold, care reprezinta centrul de greutate, cu ajutorul unei centuri de siguranta. Terapeutul porneste motorul unitatii de operare si exercitiile incep.

Accelerarea si frânarea, rotirea și pe loc - toate sunt posibile.  

THERA-Trainer balo 524

Standing pentru posturare si reabilitare neurologica.

Antrenament activ/dinamic.

Utilizatorul poate practica neasistat. Aceasta sporeste nivelul de siguranta atat al utilizatorului cat si al terapeutului.
Echipamentul pentru echilibru este potrivit pentru a fi utilizat acasă, in institutii de sănătate, spitale si cabinete medicale. Scopul acestuia este de a îmbunătăți mobilitatea persoanelor suferind de afectiuni ale mobilității ca rezultat al accidentelor, operațiilor chirurgicale sau stări generale care afectează mobilitatea sistemului locomotor si de sustinere.

Tipurile de afectiuni la care este indicat Balance Trainer:

  • Paraplegie
  • Tetraplegie
  • Screloza multipla
  • Afectiuni musculare
  • Boala Parkinson

THERA-Trainer Bemo

Thera-Trainer bemo este un dispozitiv de terapie pentru mișcarea pasivă circulară, de asistare sau activă a extremităților superioare și inferioare, inclusiv afișarea simetriei și detectarea spasmelor.

Dispozitivul de terapie ajută la mobilizarea pacienților a căror mobilitate este limitată după accidente, operații sau boli generale care afectează sistemul musculo-scheletic. Thera-Trainer bemo este, de asemenea, utilizat pentru mobilizare în timpul dializei.

Mobilizarea timpurie îmbunătățește nu numai rezultatul funcțional al acestor pacienți pe termen lung, ci și starea psihică. Terapia de exerciții în timp util scurtează durata terapiei intensive. Terapeutul poate mobiliza pacientul fără efort și flexibil. Aparatul poate fi ajustat rapid la nevoile fiecarui pacient.