Mese kinetoterapie

EXPLOREAZĂ OFERTA NOASTRĂ DE PRODUSE PENTRU Mese de kinetoterapie

Mesele de kinetoterapie reprezinta o componenta esentiala in domeniul reabilitarii si terapiei fizice, oferind un mediu sigur si confortabil pentru pacienti in timpul sesiunilor de exercitii si tratamente terapeutice. Aceste mese sunt proiectate pentru a sprijini si facilita procesul de recuperare, fiind adaptate nevoilor specifice ale kinetoterapiei. In continuare, vom explora avantajele utilizarii meselor de kinetoterapie si vom enumera diverse tipuri disponibile pe piata.

Mese de kinetoterapie

EXPLOREAZĂ OFERTA NOASTRĂ DE PRODUSE PENTRU Mese de kinetoterapie

Mesele de kinetoterapie reprezinta un instrument esential in recuperarea fizica si terapia prin miscare. Avantajele utilizarii acestor mese includ stabilitatea, adaptabilitatea, confortul pacientului si versatilitatea in exercitii si terapii. Prin diversitatea lor, mesele de kinetoterapie pot fi alese in functie de nevoile specifice ale pacientilor si ale terapeutilor, contribuind astfel la obtinerea rezultatelor terapeutice optime.

Accesoriu Bara RPG - Masa Kinetoterapie Ther Plus Global

Aceasta bara este reglabila pe înaltime si este echipata cu o franghie si o curea AC0056. Acesta bara poate fi, de asemenea, utilizata pentru exercitii de la metoda RPG (Re-educarea Posturii Globale). Acesta poate fi atasata la canapele din seria TER si modele UNIX 2, EVO UNIX 2, EVO UNIX PLUS.

Masa Kinetoterapie THER PLUS GLOBAL

Masa kinetoterapie pentru examinare, manipulare si tratament utilizata in re-educarea posturii globale. Reglarea hidraulica sau electrica a înaltimii se realizeaza cu ajutorul unui comutator de picior de joasa tensiune (24 V) sau cu sina de picior. Canapeaua are cinci sectiuni mobile, în timp ce o alta sectiune este fixata. Sectiunea capului, echipata cu o gaura de respiratie alungita, poate fi reglata prin utilizarea unui sistem asistat de arc de gaz, atât în pozitii pozitive în pozitii negative. Sectiunea fixa are o latime de 58 cm. Complet reglabile (înaltime si rotatie pâna la 180 de grade) bratele laterale sectiune, care pot fi deplasate 12 cm pentru a ajunge la o anumita postura.

Masa Kinetoterapie SINTHESI

Masa kinetoterapie pentru examinare electrica, de manipulare si tratament cu 1 sau doua moatore.
Canapeaua are sase sectiuni mobile.
Sectiunea trunchiului poate fi reglata electric.
Sectiunea de cap este echipata cu un orificiu de respiratie pentru un confort mai mare pentru pacient.
 
Ofera o gama larga de exercitii in pozitii de flexie / extensie, simetric sau asimetric. 

Masa Kinetoterapie VISIT FLEXION

Masa de examinare si tratament cu patru sectiuni si înaltimea fixa la 78 cm. Latimea standard a sectiunii este de 68 cm, în timp ce sectiunile mobile pot fi reglate manual. Sectiunea capului din acest model are o gaura de respiratie pentru nas / gura. Un capac poate fi comandat separat ca accesoriu.

Dimensiuni: 192 x 68 cm
Înaltime fixa: 78 cm
Latimea sectiunii: 68 cm
Greutate: 43 kg
Sarcina de lucru: 200 kg
Nr. Blaturi reglabile: 3

Masa de kinetoterapie cu inaltime fixa BASIC METAL-NEW METAL L100

Masa de kinetoterapie cu inaltime fixa Basic Line 

Sectiunea pentru cap se poate regla manual pâna la + 55 °.

Dimensiuni:

 • Lungime: 200 cm.
 • Latime: 100 cm.
 • Inaltime: 50 cm. 

Masa de kinetoterapie cu inaltime fixa BASIC WOODEN-RAMIN H100

Masa de kinetoterapie cu inaltime fixa BASIC METAL

Dimensiuni:

 • Lungime: 200 cm.
 • Latime: 100 cm.
 • Inaltime: 78 cm. 

Masa Kinetoterapie BOBATH ECO D100

Masa profesionala de dimensiune mare, ideala pentru procedurile de terapie Bobath. Prezinta o singura sectiune de 100 cm latime si 200 cm lungime. Inaltimea poate fi reglata electric prin intermediul unei comutator de picior de joasa tensiune (24V).

Greutate proprie: 90 Kg

Greutate suportata: 150Kg

Masa Kinetoterapie: Canapea tratament BOBATH ECO T100

Masa de examinare si de tratament, cu reglare hidraulica sau electrica si inaltime reglabila prin intermediul unei pedale de picior.

 • Numar sectiuni: 2
 • Greutate suportata: 200 kg
 • Reglarea sectiunii capului: Asistenta cu arcuri cu gaz
 • Înclinarea sectiunii capului: +70° -20°
 • Greutate proprie: 70 kg

Masa Kinetoterapie BOBATH SD 200

Masa profesioanala de dimensiuni mari, ideala pentru procedurile de terapie Bobath. Canapeaua are o singura sectiune, de 200 cm latime, care poate fi dezasamblata in doua segmete pentru a usura transportul. Inaltimea se poate regla electric prin intermediul unui comutator de picior de joasa tensiune(24V).

Masa Kinetoterapie BOBATH S RIC 120

Masa de tratament conceputa pentru metoda de reabilitare intensiva continua. Latimea este de 120 cm. Sectiunea pentru spate poate fi reglata la un unghi pozitiv, în mijloc si pâna la 90 de grade; O serie de accesorii sunt disponibile pentru a fi utilizate , in special pentru a retine mai bine pacientul în timpul efectuarii exercitiilor. Sarcina de lucru în conditii de siguranta: 250 Kg.