Aparate de Fizioterapie

EXPLOREAZĂ OFERTA NOASTRĂ DE APARATE PROFESIONALE PENTRU Fizioterapie

Fizioterapia este o ramura a medicinei care utilizeaza exercitii terapeutice, miscare, tehnici de masaj si diverse aparate speciale pentru a ajuta pacientii sa-si imbunatateasca functionarea fizica si sa-si recastige mobilitatea. Acest domeniu medical se concentreaza pe tratarea si gestionarea afectiunilor musculo-scheletale, neurologice, respiratorii si cardiace prin intermediul unor metode non-invazive si non-medicamentoase.

Aparate De Fizioterapie

EXPLOREAZĂ OFERTA NOASTRĂ DE APARATE DE Fizioterapie

Fizioterapia are un rol esential in procesul de recuperare si reabilitare, ajutand pacientii sa-si recastige functionalitatea maxima dupa o accidentare sau o interventie chirurgicala. Prin intermediul unui plan personalizat de tratament, fizioterapeutii colaboreaza cu pacientii pentru a-i ajuta sa-si imbunatateasca mobilitatea, sa-si reduca durerea, sa-si creasca forta musculara si sa-si dezvolte coordonarea si echilibrul. In cadrul fizioterapiei, aceste aparate de fizioterapie sunt utilizate pentru a spori eficienta si rezultatele tratamentului.

Diatermie

Terapia TECAR (Transfer Energetic Capacitiv si Rezistiv) este unul dintre cele mai moderne tratamente folosite cu succes la ora actuala in fiziokinetoterapie. Este utilizata preponderent de kinetoterapeuti, osteopati si medicina sportiva, datorita efectelor rapide si de durata

Aparat de fizioterapie TCare Energie de transfer capacitiv-rezistiv

Sistem unic - Roll-on: accesoriu de mana
Acest aparat de fizioterapie este un dispozitiv nou care permite terapeutului sa utilizeze simultan doua metode de tratament combinând transferul de energie capacitiv si rezistiv cu un accesoriu de mâna patentat, numit ROLL-ON.

De ce folosim TCare by Help Devices?
Posibilitatea folosirii pe trei frecvente de lucru diferite: 0.8 MHz – 1 MHz – 1.2MHz,
Posibilitatea evaluarii cantitatii de energie aflata la dispozitia organismului,
Folosirea usoara si in totala siguranta a sistemului,
Scaderea riscului de arce dielectrice,
Reducerea tensiunii utilizate si inovatii de design care rezulta din accesoriul de mana, Roll-On,
Rezultate rapide.

Aparat de fizioterapie TECARTHERAPY C200

Transmisie electrica de Tecarterapie manuala si automata a energiei capacitive si rezistive (2 canale). Cel mai vândut aparat de fizioterapie. Are 2 canale de iesire, care permite aplicatii automate, eliberarea completa a operatorului, sau terapii combinate, manuale si automate.
Modelele Capenergy sunt proiectate pentru a oferi o cantitate de energie suficienta pentru a genera un efect biologic optim, mentinând în acelasi timp conditiile de siguranta.

Aparat de fizioterapie TECARTHERAPY C300

 Utilizare: Flebologie si medicina estetica. Transmisie electrica de Tecarterapie manuala sau automata a energiei capacitive si rezistente (3 canale).
Model utilizat pe scara larga în clinicile de medicina estetica

Modelele Capenergy sunt proiectate pentru a oferi o cantitate de energie suficienta pentru a genera un efect biologic optim, mentinând în acelasi timp conditiile de siguranta.

Toate dispozitivele sunt echipate cu o alarma de suprasarcina, care protejeaza echipamentul si pacientul de orice exces de energie. Masinile Capenergy au un circuit de siguranta care permite pacientilor sa monitorizeze terapia.

FISIOLASER IRD

FISIOLASER IRD - Plus Line

Echipament de terapie cu laser cu 1 canal. Setarea automată a timpului de tratament în funcție de energia care trebuie furnizată și de zona selectată

aparat de laserterapie

lungimea de unda: 905 nm;

sonda laser inclusa: putere 25 mW;

afisaj graphic de mari dimensiuni pentru vizualizarea

parametrilor (240 x 128 pixeli);

ajustarea timpului de tratament: 1 – 99 min;

sensor pentru detectia emisiilor IR;

frecventa programabila: 200 – 10.000 Hz;

durata pulsului: 100 nsec;

scanare automata: 5 frecventa/ decada;

 mod pulsatil: 10 – 100 %;

tipuri de emisii: manuala, automata, continua, ppulsatorie;

Modulas TOUCH

Noul laser cu infrarosu Modulas de la schwa-medico răspunde provocărilor erei digitale

Controlul are loc în mod intuitiv, prin intermediul unui ecran tactil sensibil la atingere, astfel încât setările dispozitivului greoaie dispar

Low Level Laser Model "durere" cu alegerea preferată și Biblioteca de tratamente

O bibliotecă extinsă de programe de terapie presetate pentru indicațiile dintre cele mai comune faciliteaza tratarea pacientului foarte comod. În plus, aveți opțiunea de a seta programele preferate în funcție de obiectivele dumneavoastră terapeutice. Modulul preinstalat cu frecvențe selectabile liber 1-99999 Hz vă permite să personalizati propriile programe și terapia cu undă continua (CW).

Permite terapie laser simultan cu sonda punctiforma si zonala!

Sonda punctiforma de laser, Trigger point si Acupunctura

Tip laser: diode laser CW lungime de undă de 808 nm

Divergență fascicul:vertical / orizontal de 8 ° sau 39 ° Putere de ieșire CW:150 mW

Sonda de laser zonala

Tip laser: diode laser CW lungime de undă de 808 nm

Divergență fascicul:vertical / orizontal de 8 ° sau 39 °

Putere de ieșire CW:16 x 60 mW (960 mW)

Zona iradierii: pana la 50 cm² (16 diode)

Electroterapie

Electroterapia studiaza utilizarea, actiunea diverselor forme de energie electrica asupra organismului uman în scop terapeutic. Forme de curent electric, folosite terapeutic: Continuu galvanic De joasa frecventa De medie frecventa De înalta frecventa;

Aparat de fizioterapie IVES GD 612

Aparat de fizioterapie numai pentru tratament ce permite pacientului sa continue reabilitarea pe cont propriu.

Parametrii tratamentului trebuie sa  fie stabiliti în IVES+ (GD-611) pentru a fi apoi exportati în IVES (GD-612).
Pentru a începe tratamentul, pur si simplu apasati butonul Start.

Acest aparat de fizioterapie poate fi utilizat pentru tratamente ale membrelor superioare sau inferioare.
Dispun de doua moduri de tratament, modurile Power Assist si Sensor Trigger.
Cântareste aproximativ 95 g, unitatea este mica si usoara, permitându-va sa o utilizati atârnând-o de gât sau în buzunar.

Bateria poate fi încarcata introducând pur si simplu unitatea pe încarcatorul dedicat.

Aparat de fizioterapie Combina Fizioterapie

Acest aparat KOMBY EXCELLENT de fizioterapie este un  echipament pentru terapie combinată - un canal pentru ultrasunete de 1/3 MHz, electro terapie cu 2 canale independente și 32 de forme de undă și un modul laser de mică putere. În terapia cu ultrasunete, un senzor permite furnizarea energiei numai atunci când există contact cu pacientul, trimitând operatorului un feedback vizual și auditiv. În electroterapie, în schimb, microcontrolerele de pe plăcile de alimentare verifică în timp real dacă curentul selectat este transmis corect și raportează eventualele anomalii.

Dispozitiv pentru terapia combinată cu electroterapie, ultrasunete și module laser cu putere redusă - o ieșire pentru terapia cu ultrasunete, o ieșire cu 2 canale independente de electroterapie și o ieșire de terapie cu laser cu putere redusă.

Aparat de fizioterapie: Aparat Electroterapie 2 canale

Unitățile MEDICSTIM sunt dispozitive de înaltă calitate care asigură siguranța completă a pacientului și a operatorului (unitatea respectă reglementările internaționale) pe lângă faptul că oferă numeroase tipuri de aplicații terapeutice. Unitățile de electroterapie din seria MEDICSTM au un panou de control care este optimizat în conformitate cu domeniul specific de aplicare. Toți parametrii de funcționare sunt gestionați și controlați în timp real de către utilizator printr-o interfață mare, iluminată din spate: display-ul afișează toate mesajele operaționale, starea unității în timpul funcționării terapeutice normale și orice mesaje de eroare.

Aparat de fizioterapie IVES PLUS GD 611

Ives Plus este stimulator neuromuscular portabil, dezvoltat si produs in Japonia, cu 2 canale FES+EMG, care promoveaza miscarea încheieturii mainii, degetului sau miscarea umarului. Include modul EMG.

Aparat fizioterapie cu 6 moduri de lucru:

  • Normal MODE
  • Trigger MODE
  • Power Assist MODE
  • External Trigger MODE
  • External Assist MODE
  • Sensor Trigger MODE
  • Poate stoca setari de tratare pâna la 45 de pacienti.
  • Fiecarei setari  poate fi atribuit un nume, pentru o accesare si utilizare ulterioara comoda.
  • OutFrecventa de iesire

20Hz: Power Assist Mode / External Assist Mode 1 to 100Hz: Normal Mode / Trigger Mode / External Trigger Mode Sensor Trigger Mode

Ultrasunet

Aparat de fizioterapie: Aparat Ultrasunet

Dispozitiv de terapie cu ultrasunete cu o ieșire completată cu o piesa de mână multifuncțională de 1-3 MHz. Afișaj 320x240, timp de tratament de până la 60 min, 200 protocoale stocabile. Smart Card inclus.

Capetele echipamentelor cu ultrasunete sunt echipate cu un indicator de lumină fără contact care vă permite să verificați corectitudinea contactului cu capul care emite țesuturi și, de asemenea, se autocalibrează pentru a evita necesitatea calibrării în timp.

Dispozitivele din seria SONIC permit transmiterea ultrasunetelor într-un mod continuu și pulsat cu diferite posibilități de reglare a ciclului de funcționare; acest lucru reduce considerabil efectul diatermic, deoarece căldura este dispersată în intervalul dintre un impuls și altul.

SONIC vital XTcoloR

Aparat Ultrasunet

Dispozitiv de terapie cu ultrasunete

SONIC vital XTcoloR

Afișaj color TFT de 6 inch

Instructiuni  clinice integrate prezentate in 60 de protocoale prestabilite și 10 protocoale libere

Traductoare rezistente la apa pentru tratarea subacvatica

Funcția de control al contactului pentru siguranță sporită

Putere  0-2 W/cm2 în modul pulsat,  3 W/cm2 în mod continuu

Frecvența pulsului         100 Hz

Durata terapiei 0 - 59 min.

Traductor SVDF 1 (mic) Frecvență 1 și 3 MHz,

 Putere 2 W/cm2 și 3 W/cm2, ERA 1 cm2, BNR < 5.0,

Traductor SVDF 4 (mare)           Frecvență 1 și 3 MHz,

Putere 2 W/cm2 și 3 W/cm2, ERA 4 cm2, BNR < 5.0,

Magnetoterapie

Aparat de fizioterapie: Aparat Magnetoterapie

Echipamentul de magnetoterapie numit MAGNETO 2 permite controlul independent al celor două canale de ieșire, dar și simultan în tratamente pentru întreg corpul, la discreția operatorului.
 
Un eveniment dăunător, cum ar fi un trauma, poate provoca o depolarizare a structurilor proteice și reduce potențialul electric trans-membranos al celulei. Microcurenții induși de terapia magnetică repolarizează biopolimerii, restabilind potențialul electric corect, accelerând mișcarea ionică și reintegrând funcțiile țesuturilor. Toate funcțiile de control și întreaga structură operațională a unității sunt controlate și coordonate de un microprocesor: acest lucru permite accesul la programele de aplicații stocate și asigură utilizarea optimă și sigură a echipamentului, așa cum a decis operatorul. Interfața cu utilizatorul este un afișaj grafic cu cristale lichide (LCD) mare, iluminat din spate: display-ul afișează toate mesajele operaționale, starea unității în timpul funcționării terapeutice normale și orice mesaje de eroare.

Masa Magnetoterapie

Masă capitonată prevăzută cu pernă pentru cap și un solenoid glisant  

Structura din aluminiu cu dimensiuni de : 65 x 200 x 67 h cm

Dimensiune solenoid inclus: Ø 60 x 30 cm

Cryoterapie

Aparat de fizioterapie: Dispozitiv de contrast termic Cald-Rece

De ce sa folosim CTC-7?
Dispozitivul CTC-7 Pentru Terapiile de Cryo / Thermo / Compresie oferind temperatura de utilizare cuprinsă între 6 ° C și 45 ° C și mansoane de compresie Velcro atașată pe zona afectata. Simplu de folosit- Permite comutarea cu usurinta intre cele doua moduri ICE-Heat(Rece-Cald).
Spre deosebire de dispozitivele conventionale ce necesita umplerea cu gheata, CTC-7 functioneaza datorita Efectului Peltier, ce permite racirea fara a folosi orice fel de substante termoreglante.
Acesta poate comprima aerul rece sau cald intre 20~140 mmHG, iar modurile ICE sau Heat se pot folosi aleator.

Aparat de fizioterapie: Cryo T

Crioterapie pentru tratamentul durerii în reabilitarea și medicina sportivă.

CRYO T este un aparat de fizioterapie  portabil cu crioterapie,

dispozitiv  care vă permite să aveți întotdeauna temperatura scazuta  la îndemână.

Scăderea căldurii are loc datorită contactului dintre piesa de mână ergonomică și un dispozitiv de control cu  conductivitate termică folosind  efectul Peltier.

CRYO T induce un efect radial, previne formarea de hematoamelor  și

ajută la reducerea dureri.

Intervalul de temperatură al aplicatorului de la +2°C la +10°C

Dimensiuni reduse 33 x 47 x 22h cm

Greutate 7.5 kg

Aparat de fizioterapie: CRYO ULTRASOUND EL100

Una dintre inovatiile tehnologice de Cryoultrasound, este corespondenta reala între temperatura setata si cea emisa de capul de US; iar procesul de racire are loc într-un timp foarte scurt.

Utilizarea simultana a acestor doua tehnici sporeste efectele normale terapeutice, elimina complicatiile în curs de dezvoltare de la caldura de ultrasunete. 

Acest lucru permite terapeutului sa utilizeze, CRYOULTRASOUND, pentru traume acute si inflamatii si în patologiile cronice. 

Cryoultrasound sprijina procesul de vindecare determina o recuperare mai rapida datorita întreruperii ciclului de durere, deoarece, prin exploatarea puterii maxime de ultrasunete si crioterapie, se produce un puternic efect analgezic si antiinflamator asupra tesuturilor tratate.

APARAT FIZIOTERAPIE: USF1

Terapia combinata Ultrasunete&Crio, este o terapie noua, de mare eficacitate pentru tratamentul inflamatiilor si faza acuta. Împreuna cu efectul anti inflamator cu ultrasunete, de fapt, acesta este asociat analgezic, anti-edem si actiunea anti-durere al crioterapie.

Lampa profesionala UV+IR

 

Lampă profesională pentru tratamente cu raze UV și IR, montată pe un suport reglabil in înălțime

Sursa de alimentare: 230 V 50/60 Hz

Putere nominală: 1000 Watt

Putere nominală IR: 650 W

Putere nominală UV: 350 W

Emisii UV:Între 253,6nm - 365nm

Aparat Fizioterapie Electrostimulator portabil EMS4 PRO

Descriere:
-  Afișaj color mare, cu posibilitatea de a salva  programele în favorite.
-  Protocoale prestabilite- Afiseaza poziționarea electrozilor în funcție de programe.-  Verificare automată a canalelor-  Utilizare ușoară cu soft intuitiv.- Stimulare dinamica- Acces rapid la programele preferate- Acumulator Li -ion  4000 mAh de înaltă performanță
- 4 canale total independente-  Cabluri consolidate- Suport de incarcare cu cablu USB
68 de programe - 20 de programe analgezice- 13 programe de reabilitare funcțională (inclusiv 4 programe speciale URO)- 4 programe vasculare- 10 programe de fitness sportiv- 5 programe de relaxare- 4 programe de înfrumusețare- 8 programe libere  ce pot fi stocate prin modificarea parametrilor .