Aparate recuperare membre inferioare

EXPLOREAZĂ OFERTA NOASTRĂ DE Aparate recuperare membre inferioare

Recuperarea membrului inferior dupa o leziune, interventie chirurgicala sau afectiune cronica este cruciala pentru restabilirea mobilitatii si functionalitatii optime. Utilizarea aparatelor specializate in recuperarea membrelor inferioare poate fi de mare ajutor in procesul de recuperare, contribuind la intarirea muschilor, imbunatatirea flexibilitatii si recuperarea echilibrului. In aceasta pagina - aparate recuperare membre inferioare, vom explora cateva aparate eficiente pentru recuperarea membrelor inferioare si beneficiile pe care le ofera utilizatorilor.

Oferta aparate recuperare membre inferioare

EXPLOREAZĂ OFERTA NOASTRĂ DE Aparate recuperare membre inferioare

Utilizarea aparatelor specializate in recuperarea membrului inferior poate avea numeroase beneficii in procesul de recuperare si restabilire a mobilitatii. Aceste aparate contribuie la intarirea muschilor, imbunatatirea flexibilitatii si echilibrului, reducerea durerii si accelerarea procesului de vindecare. Cu ajutorul terapiei si exercitiilor adaptate, pacientii pot recastiga independenta si functionalitatea membrului inferior, facilitand astfel o revenire cat mai completa si rapida la activitatile zilnice.

Aparate recuperare membre inferioare folosite in clinicile de ortopedie

Aparat pentru recuperare pasiva

Echipament medical pentru recuperarea pasiva a membrului inferior post traumatic. Folosit cu success  in clinicile de ortopedie.  Aparat recuperare genunchi, pareza picior, glezna.

Utilizat pentru mobilizarea genunchiului și șoldului.

Controlul vitezei, Controlul duratei antrenamentului,Rezistenţă, Pauze în timpul flexiei, Cicluri de încălzire, Suport pentru picioare reglabil, Interval de mișcare a genunchiului: -10° ÷ 120°, Interval de mișcare a șoldului: -7° ÷ 115°, Repetări la limita de extensie, Repetări la limita de flexie

SINTHESI PLUS MITO

 Masa de examinare, manipulare si tratament cu doua motoare, reglare electrica a înaltimii cu ajutorul unei pedale sau cu un comutator de joasa tensiune (24 V) pentru 1 motor sau pentru 2 motoare.
Canapeaua are opt sectiuni mobile. Sectiunea trunchiului poate fi reglata electric; celelalte sectiuni pot fi reglate cu ajutorul unui servo-sistem cu unul sau mai multe pistoane pe gaz. Reglarea motorizata nu necesita niciun efort din partea operatorului pentru a regla sectiunea trunchiului în timp ce pacientul este supus unui tratament.
Sectiunea capului este echipata cu o gaura de respiratie alungita pentru un confort mai mare al operatorului si al pacientului, capacul este standard. De asemenea, este echipat cu doua suporturi pentru brate, care pot fi reglate separat si pot fi detasate usor, daca este necesar.
Este o masa de terapie dedicata tehnicilor de eliberare miofasciala si analizei posturale. O gama larga de pozitii posibile în flexie / extensie, simetrice sau asimetrice.

TRASEU PROPRIOCEPTIV

TRASEU PROPRIOCEPTIV. AR11025

Set proprioceptiv modular din lemn, permit crearea unei căi proprioceptive. Placile  sunt articulate pe un punct de sprijin central, ce garantează o mișcare de rotatie si înclinare pana la 360°.

THERA-Trainer Tigo

Aparatele THERA-Trainer au fost concepute, testate si aprobate pentru utilizarea in tratamentul unor afectiuni neurologice si neuro-musculare:

- Scleroza in plagi

- Accident vascular cerebral

- Paraplegie, tetraplegie

- Traumatisme cranio-cerebrale

- Afectiuni musculare

In acelasi timp aparatele Thera-Trainer pot fi folosite cu succes la pacientii cu probleme ortopedice, reumatologice, cardiologice si pulmonare.

Movin Step

Stepper Gonflabil

Confera echilibru pentru reabilitare generala si exercitii.

Ideal pentru mentinerea tonusului si dezvoltarea musculaturii.

Se poate utiliza pentru exercitii de echilibru; suprafetele striate ofera o stimulare senzoriala.

Aparat recuperare genunchi, glezna, sold

Aparat recuperare picioare – Regăsirea mobilității și independenței

Aparatul de recuperare pentru picioare reprezintă o soluție inovatoare în domeniul reabilitării medicale. Într-o lume în care accidentele, afecțiunile cronice sau problemele degenerative afectează mobilitatea a mii de persoane, tehnologia și medicina combină forțele pentru a oferi soluții eficiente de recuperare.

Picioarele noastre sunt esențiale pentru autonomie, mobilitate și echilibru. Fie că vorbim de mers, alergat sau simpla deplasare în spațiul casnic, importanța unei funcționalități optimale a picioarelor este incontestabilă. Din nefericire, accidentele, operațiile sau vârsta pot duce la pierderea acestei mobilități. Aici intervine aparatul de recuperare pentru picioare, care devine un aliat de nădejde în procesul de reabilitare.

Acest aparat este proiectat pentru a stimula mușchii, articulațiile și tendoanele afectate, folosind o combinație de exerciții mecanice și tehnologii avansate. Utilizatorii pot beneficia de reglaje personalizate în funcție de nevoile specifice și gradul de leziune. Astfel, procesul de recuperare devine mult mai eficient și adaptat fiecărei persoane în parte.

Un alt avantaj major al acestui aparat este faptul că poate fi utilizat atât în clinici specializate, sub supravegherea unor terapeuți, cât și acasă, oferind astfel pacientului flexibilitate și comoditate. Cu ajutorul unui aparat de recuperare pentru picioare, pacienții își pot recâștiga încrederea în propriile forțe, având șansa de a se bucura din nou de libertatea mișcării.

Aparatele de recuperare pentru picioare reprezintă un pas uriaș în evoluția tehnicilor de reabilitare. Oferă speranță, autonomie și o cale de întoarcere la o viață activă și independentă, fiind esențiale pentru cei care doresc să depășească obstacolele impuse de accidente sau afecțiuni.

Aparat Recuperare Picioare MiniVector

Minivector este un dispozitiv compact, de dimensioni reduse proiectat pentru a fi folosit in recuperarea miscarii si tonifierea musculaturii anumitor grupe (sold, genunchi, glezna, umar, cot)

 Caracteristicile designului sau asigura utilizarea in siguranta, chiar imediat dupa operatie.

 • Sarcina ajustabila.(de la 0 pana la 30Kg) prin 6 tuburi elastice.
 • ajustarea gradului si amplitudinii miscarii(intre 0° si 90°)
 • miscari concentrice si excentrice active
 • exercitii pentru recuperarea mersului
 • recuperare pareza picior
 • Dimensiuni si greutate reduse(104 x 30 x 19h cm)
 • Curele pentru prinderea dispozitivului de masa/pat.

Recuperare Glezna cu Minitalus

Minitalus este un dispozitiv conceput pentru tonifierea musculaturii membrului inferior folosind sarcina elastica.

  Utilizarea lui intareste stabilitatea articulatiei gleznei, si ajuta  pacientul sa recastige motricitatea piciorului, simuland miscari tipice executate in diferite sporturi (flexie/extensie; rotatie interna/externa). Fiind extrem de sigur, dispozitivul este ideal pentru recuperarea leziunilor la nivelul gleznei, si a entorselor.

Minitalus are un efect puternic in recuperarea dupa leziuni articulare, cat si postoperatorii.

Dispozitivul este potrivit in fiecare etapa a reeducarii motrice, fiind efficient in intarirea articulatiei gleznei.

→ Design ergonomic, ce respecta normele biomecanice

→ Dimensiuni reduse

→ Recuperare glezna

→ Sesiuni de lucru cu sau fara incaltaminte, acasa sau in cabinet.

→ Ajustare usoara a greutatii.

Aparat recuperare genunchi

Aparat recuperare genunchi cu sistem de funie si scripete, care ajuta la cresterea gradului de mobilitate al genunchiului.

Recuperare genunchi exercitii

 • Stand pe scaun, se trage de maner pentru a realiza miscarea de extensie a genunchiului;
 • Este usor de folosit. Se poate atasa de usa;
 • Exercitii recuperare genunchi
 • Suportul pentru glezna dispune de curele pentru sustinerea piciorului si prevenirea alunecarii;
 • Recuperare genunchi dupa fracturi;
 • Lungimea funiei este usor de ajustat la nivelul manerului.

Core Balance: Aparat Recuperare Medicala Genunchi, Glezna

Core balance este un produs nou pe piata medicala.

Este confectionat din cauciuc rezistent, gonflabil, acesta fiind usor de umflat cu orice pompa.

In medicina recuperatorie Core Balance poate fi folosit pentru mai multe tipuri de exercitii pentru recuperarea mersului, dar si in reabilitarea post traumatica in ceea ce priveste genunchii si glezna, redobandirea echilibrului, dar si tonifierea musculaturii.

Datorita formei sale special concepute dar si elasticitati sale, absorbe socurile din timpul antrenamentului protejant ligamentele.

Poate fi umflat in functie de exercitiul dorit.

Ankle Tough - Aparat Pentru Tonifierea Muschilor si Teandoanelor

Este un dispozitiv de terapie si recuperare post operatorie la domiciliu.

Nu necesita supraveghere de catre persoane specializate in domeniu.

Ajuta la tonifierea muschilor, gleznelor si a tendoanelor.

Disponibil in set de 4 rezistente.

Dispozitiv electronic pentru recuperarea piciorului si genunchiului postraumatic XR1005

 Modelul Fisiotek 3000 N permite mobilizarea articulației genunchiului și șoldului printr-o mișcare flexo-extensivă.

Echipamentul se deplasează pe baza ajustărilor corecte făcute în funcție de lungimea femurului pacientului, care este necesară înainte de poziționarea membrului.

Poate fi utilizat în reabilitarea membrelor cu lungimea femurului cuprinsă între 32 cm și 49 cm.

Echipamentul poate fi programat folosind consola sa de programare sau tastatura flotantă. Cu noile lor grafice care conțin o mulțime de simboluri auto-explicative, ambele opțiuni de programare oferă o claritate ridicată a imaginii și ușurință în utilizare. Prin programarea funcțiilor, este posibil să îndeplinim diverse cerințe de reabilitare, pentru o acțiune personalizată, mai eficientă.

Cadrul asimetric permite realizarea unei mișcări anatomice corecte. Pentru poziționare, trebuie să cunoașteți lungimea membrului pacientului, care poate fi măsurată de la trohanterul major până la exteriorul osului gleznei.

Dispozitiv reeducare flexie, extensie, picior in paralizii de sciatic popliteu extern si intern cod 07735

Dispozitiv reeducare flexie, extensie, picior in paralizii de sciatic popliteu extern si intern cod 07735

Dimensiuni: 34 x 17 x 18 cm.

Dispozitiv reeducare pronatie, supinatie picior in paralizii de sciatic popliteu extern si intern cod 07755

Dispozitiv reeducare pronatie, supinatie picior in paralizii de sciatic popliteu extern si intern cod 07755

Dimensiuni: 34 x 17 x 8 cm.