Mese medicale de tratament, masaj si consultatii

EXPLOREAZĂ OFERTA NOASTRĂ DE PRODUSE PENTRU Mese de tratament, masaj si consultatii

Mesele de tratament reprezinta echipamentul principal intr-o varietate de domenii medicale si terapeutice, oferind un suport confortabil si sigur pentru pacienti in timpul diferitelor proceduri si terapii. Aceste mese sunt proiectate ergonomic, cu functionalitati adaptate nevoilor specifice ale fiecarui domeniu. In continuare, vom explora diferitele tipuri de mese de tratament, cum ar fi mesele de consultatie, mesele de masaj si mesele de terapie, si importanta lor in ingrijirea pacientilor.

Mese de tratament

EXPLOREAZĂ OFERTA NOASTRĂ DE PRODUSE PENTRU Mese de tratament

Mesele de consultatie sunt utilizate in principal in domeniul medical si in practicile de medicina generala. Acestea sunt concepute pentru a oferi confort si accesibilitate pacientilor in timpul consultului medical. Mesele de consultatie sunt reglabile in inaltime si pot fi ajustate pentru a se potrivi nevoilor medicului. Aceste mese sunt prevazute cu suport pentru cap si suport pentru picioare, oferind pacientului o pozitie adecvata pentru examinare si evaluare.

Mesele de tratament sunt esentiale in furnizarea ingrijirii pacientilor in diferite domenii medicale si terapeutice. Acestea asigura un mediu confortabil, sigur si ergonomic in timpul procedurilor si terapiilor. Mesele de tratament permit terapeutilor si medicilor sa lucreze eficient si sa ofere ingrijire de calitate pacientilor, avand posibilitatea de a ajusta pozitia si inaltimea mesei in functie de nevoile individuale ale pacientului. De asemenea, mesele de tratament contribuie la crearea unui mediu profesional si adecvat in cadrul cabinetelor medicale si al centrelor de terapie, oferind pacientilor incredere si confort in timpul tratamentului.

Mese de masaj si consultatie

Descoperiți gama noastră premium de mese de masaj si consultatie, concepute pentru confortul maxim și durabilitatea de lungă durată. Fie că sunteți un terapeut profesionist sau doriți relaxare de calitate acasă, mesele noastre oferă suport optim și ajustabilitate pentru toate nevoile de masaj și reabilitare. Navigați prin selecția noastră pentru a găsi modelul perfect.

RESTPRO Masa de masaj Classic-2

Această masă de masaj profesională de dimensiuni complete este concepută pentru simplitate, confort și rezistență. Cadrul din lemn de esență tare din fag european este robust si asigura stabilitate în timpul unui masaj. Picioarele se deschid ușor pentru o instalare sigură și ușoară. Această masă portabilă de masaj are o căptușeală de burete de 4 cm și tapițată cu vinil rezistent la apă, rezistent la ulei.

Masa masaj VOJTA 1R

Masa de examinare si tratament din lemn cu doua sectiuni si înaltime variabila de la cm 63 la 87 cm. Latimea standard a sectiunii este de 68 cm, în timp ce sectiunea capului poate avea reglare manuala pozitiva a înclinarii pâna la +45°. Canapeaua este dotata cu un raft de depozitare mare si util. Sectiunea capului în acest model are o gaura pentru respiratie.

Masa masaj RAMIN 1

 Masa de examinare si tratament din lemn cu doua sectiuni si înaltime fixa la 78 cm. Latimea standard a sectiunii este de 68 cm, în timp ce sectiunea capului poate avea reglare manuala pozitiva a înclinarii pâna la +45°. Sectiunea capului în acest model are o gaura pentru respiratie.

Pat consultatii medicale METAL 3

Pat consultatii medicale si tratament cu patru sectiuni si înaltimea fixa la 78 cm. Latimea standard a sectiunii este de 68 cm, în timp ce sectiunile mobile pot fi reglate manual. Sectiunea capului din acest model are o gaura de respiratie pentru nas / gura. Un capac poate fi comandat separat ca accesoriu.

Dimensiuni: 192 x 68 cm
Înaltime fixa: 78 cm
Latimea sectiunii: 68 cm
Greutate: 43 kg
Sarcina de lucru: 200 kg
Nr. Blaturi reglabile: 3

Masă de examinare Nevio

Masă de examinare Nevio cu două secțiuni

Reglare electrică a înălțimii.

Secțiunea capului rabatabila manual cu ajutorul unui piston hidraulic.

Tapiterie din piele ecologica, buret cu densitate de : 30 kg/m³

Reglajul inaltimii: 50-80 cm

Dimensiuni:193 x 70 cm

Sarcina suportata 180 Kg

Masa tratament medical VISIT MOBIL 1

Masa de examinare si tratament medical, reglare electrica a înaltimii cu ajutorul unei telecomenzi de joasa tensiune (24 V) în versiunea hidraulica. Canapeaua are o sectiune mobila: sectiunea capului - echipata cu o gaura de respiratie alungita si suficient de mare pentru a fi utilizata ca spatar - poate fi reglata folosind un sistem cu pistoane pe gaz, atât în pozitii pozitive, cât si negative, în timp ce cealalta sectiune este fixa. Echipat cu roti de diametru mare, prevazute cu frâna; transferurile sunt facilitate de o roata directionala. Latimea sectiunii cm 68.
Diametru roti: 120 mm
Numar sectiuni: 2
Înclinarea sectiunii capului: +70° -20°
Greutate suportata: 200 kg
Greutate proprie: 70 kg

Canapea consultatii medicale cu inaltime fixa BASIC METAL-NEW METAL L100

Canapea consultatii medicale cu inaltime fixa Basic Line 

Sectiunea pentru cap se poate regla manual pâna la + 55 °.

Dimensiuni:

  • Lungime: 200 cm.
  • Latime: 100 cm.
  • Inaltime: 50 cm. 

Canapea consultatie VISIT 1

Canapea consultatie si tratament medical, cu reglare hidraulica sau electrica si inaltime reglabila prin intermediul unei pedale de picior.

  • Numar sectiuni: 2
  • Greutate suportata: 200 kg
  • Reglarea sectiunii capului: Asistenta cu arcuri cu gaz
  • Înclinarea sectiunii capului: +70° -20°
  • Greutate proprie: 70 kg

Canapea consultatii UNIX 1

Canapea consultatii si tratament medical, potrivita pentru spatii limitate sau mici din cauza absentei de miscare laterala. Sectiunea de cap 68 cm lungime cu gaura de respiratie, reglabila 0-70 ° prin intermediul unui piston pe gaz, poate fi folosita ca spatar. Canapea electrica cu reglare a înaltimii 55-93 cm.
Numar sectiuni: 2
Înclinarea sectiunii capului: +70°
Greutate suportata: 170 kg 
Greutate proprie: 70 kg

Pat consultatie Ther Uno

Pat consultatie si tratament cu reglare hidraulica sau electrica, înaltime reglabila.
Canapeaua are o sectiune reglabila: partea de cap - echipata cu un orificiu pentru respiratie - poate fi personalizata in functie de preferinte.
Greutatea de lucru: 200 kg

Canapea consultatii medicale portabila

Canapea consultatii medicale din aluminiu, cu trei sectiuni, se pliaza într-o valiza. Tetiera cu sistem de reglare manual (+ 80 °) si gaura de respiratie a nasului / gurii. Disponibil cu tapiterie din piele sintetica albastra.
Specificatii tehnice
Înaltime (fix): 75 cm
Latime: 70 cm
Greutate: 19 kg
Sarcina de lucru sigura: 170 kg
Reglarea tetierei: manuala (+ 80 °)
Culoarea albastra

Canapea consultatii pliabila CERDO

Canapea consultatii cu suporturi pentru picioare, pliabile, reglabile pe înaltime. Cadru din otel vopsit epoxidic si blat captusit din spuma de înalta densitate tapitat cu piele sintetica lavabila, disponibil în albastru W2. 

Specificatii tehnice
Latime: 60 cm
Lungime: 180 cm
Reglarea înaltimii: 60 - 80 cm
Greutate: 34 kg

Mese Speciale

Canapea consultatie SINTHESI PLUS MITO

Canapea consultatie, manipulare si tratament cu doua motoare, reglare electrica a înaltimii cu ajutorul unei pedale sau cu un comutator de joasa tensiune (24 V) pentru 1 motor sau pentru 2 motoare.
Canapeaua are opt sectiuni mobile. Sectiunea trunchiului poate fi reglata electric; celelalte sectiuni pot fi reglate cu ajutorul unui servo-sistem cu unul sau mai multe pistoane pe gaz. Reglarea motorizata nu necesita niciun efort din partea operatorului pentru a regla sectiunea trunchiului în timp ce pacientul este supus unui tratament.
Sectiunea capului este echipata cu o gaura de respiratie alungita pentru un confort mai mare al operatorului si al pacientului, capacul este standard. De asemenea, este echipat cu doua suporturi pentru brate, care pot fi reglate separat si pot fi detasate usor, daca este necesar.
Este o masa de terapie dedicata tehnicilor de eliberare miofasciala si analizei posturale. O gama larga de pozitii posibile în flexie / extensie, simetrice sau asimetrice.

Masa Terapie THER PLUS GLOBAL RPG

Masa pentru examinare si manipulare

Echipata cu motor electric, comanda prin pedala .

Canapeaua are cinci sectiuni mobile si una fixa

Sectiunea pentru cap cu orificiu facial .

Reglabila manual prin piston cu gaz.

Cadrul confectionat din otel vopsit in camp electrostatic, suficient de rezisten pentru a sustine o greutate de 200 kg.

Tapisata cu piele ecologica rezistenta marita la uzura, cu buret avand densitatea de 50kg/m³

Dimensiuni:

Latime este de 70 cm a sectiunii pentru cap si 58 de cm pentru sectiunea membrelor inferioare

Lungime de 200 cm

Greutate produs 79 kg

Inaltime ajustabila in intervalul 47-97 cm

Bara cu motaj de perete RPG

Masa medicala TEST MOBIL

Masa medicala pentru diagnostic si tratament , poate fi transformata într-un "scaun de asistenta medicala". Reglare electrica sau hidraulica a inaltimii  prin intermediul unei telecomenzi ce utilizeaza o tensiune joasa(24 V). Prevazuta cu roti pentru transportul pacientului. Masa este compusa din 3 sectiuni, cu segmentele pentru spate si membrele inferioare ajustabile.

Înclinarea sectiunii capului: +54° -52°

Greutate suportata: 200 kg

Greutate proprie: 82 kg

Accesorii masaj