Cine suntem

SC HELP DEVICES ACTIV SRL

Infiintata in anul 2003, SC HELP DEVICES ACTIV Srl este prima companie din Romania avand ca unic obiect de activitate furnizarea de produse pentru persoane cu nevoi speciale (diferite grade de handicap), reprezentanta a unor firme renumite in domeniul medical pentru producerea si comercializarea de echipamente medicale performante. Gama de produse oferita acopera urmatoarele domenii:

Recuperare medicala (mese de tratament, mese de masaj, dispozitive recuperare, aparate mecanoterapie, ergoterapie, kinetoterapie, terapie ocupationala, hidroterapie si accesibilizare spatii).

De asemenea, dispozitive speciale pentru recuperare neurologica (tetraplegii, paraplegii, paralizii, pareze, hemi-semipareze, sindromul Down, parkinson si autism).

Despre noi

SC HELP DEVICES ACTIV Srl

Testimoniale

Ce zic clienții despre produsele nostre
 • Am achizitionat produse necesare pt exercițiile de kinetoterapie.Sunt de foarte bună calitate! Toată stima pt promtitudine si îndrumări utile in achiziționarea produselor! Felicitări! Recomand cu toată încrederea!
  Laura Mardale
 • Promti, cu produse variate și preturi convenabile!
  Andrei Soanca
 • Produse excelente. Servire impecabila. Amabilitate și ajutor în alegerea produselor
  Beniamin Enache
 • O firma cu un inalt profesionalism, daruire, operativitate si mai ales cu deosebita înțelegere pentru rezolvarea problemelor apărute in cazul persoanelor cu dizabilități.De f. multi ani aceasta echipa a contribuit din plin la "doza de normalitate"a fetitei mele, la rezolvarea operativă și urgenta a oricarei probleme apărute in punerea in functiune a aparaturii medicale cat si a asigurarii mentenantei !Sunt o echipa de profesionisti care iti vin imediat in sprijin, se deplaseaza la domiciliu pentru remedierea oricarei dificultatii apărute!Apelati cu incredere!😘😍
  Liliana Ștefan
 • Recomand!!!! Nu-mi ajung stelele pentru cate recomandari as vrea sa adaug! Profesionisti, de cea mai inalta clasa. Umanitate, la cel mai inalt nivel! Ajutor promt, recomandari pentru alegerea produsului optim, adevarat profesionalism daruit de o Echipa de OAMENI! #Lucian &co Multumesc!
  Alina Sixt