Aparate Drenaj Limfatic

EXPLOREAZĂ OFERTA NOASTRĂ DE Aparate pentru Drenaj Limfatic

Drenajul limfatic este o tehnica terapeutica utilizata pentru a stimula si imbunatati circulatia limfatica in organism. Sistemul limfatic este responsabil pentru drenajul si eliminarea substantelor toxice, a deseurilor si a excesului de lichid din tesuturi. Atunci cand functionarea acestui sistem este afectata, pot aparea retentii de lichide, umflaturi si disfunctii imunitare. Drenajul limfatic ajuta la restabilirea fluxului limfatic normal, promovand astfel vindecarea si eliminarea edemelor.

Aparatele pentru drenaj limfatic sunt dispozitive specializate utilizate pentru a stimula sistemul limfatic, favorizând astfel eliminarea toxinelor și fluidelor în exces din organism. Acestea funcționează prin crearea unor presiuni variabile pe anumite zone ale corpului, imitând astfel mișcarea naturală a lichidului limfatic. Sunt ideale pentru persoanele care doresc o soluție non-invazivă pentru îmbunătățirea sănătății și aspectului lor fizic.

Aparate Pentru Drenaj Limfatic

EXPLOREAZĂ OFERTA NOASTRĂ DE APARATE PENTRU Drenaj Limfatic

Drenajul limfatic consta intr-o serie de manevre manuale usoare, ritmice si directionate, care urmaresc directionarea si stimularea fluxului limfatic. Aceasta implica aplicarea unei presiuni blande si a unor miscari circulare pe zonele de drenaj limfatic, cum ar fi gatul, axilele, abdomenul si membrelor inferioare. Acest proces delicat si controlat ajuta la decongestionarea sistemului limfatic si la eliminarea lichidelor acumulate in exces.

Limfomasaj cu Aparate Drenaj Limfatic Profesionale

În lumea esteticii și sănătății, aparatelor de drenaj limfatic profesionale le revine un rol esențial. Acestea sunt concepute special pentru a sprijini circulația limfatică, ajutând la eliminarea toxinelor și la reducerea edemelor.

Pentru cei care doresc rezultate remarcabile în domeniul terapiei limfatice, investiția în aparate de drenaj limfatic profesionale este o decizie înțeleaptă.

Tehnologia avansată din spatele acestor aparate asigură tratamente precise și eficiente. Fie că este vorba de clinici, spa-uri sau centre de wellness, utilizarea unor echipamente de calitate superioară este crucială pentru a oferi servicii de excepție.

Selecția unui aparat profesional poate diferă în funcție de nevoi, dar esențial este ca acesta să fie adaptat pentru a oferi terapii complete și sigure.

Aparat Pentru Drenaj Limfatic LX9

Acest aparat pentru drenaj limfatic permite compresiei pneumatice secventiale intermitente sa mentine presiunea ridicata pana cand toate segmentele au ajuns la presiunea dorita inainte ca mansonul sa se desumfle pentru a incepe un nou ciclu.

Sporeste circulatia sangvina pe timpul folosirii aparatului de drenaj limfatic.

Aparat de Drenaj Limfatic DL1200H

Sistemul de terapie cu compresie pneumatica intermitenta (IPC) este un aparat de drenaj limfatic care aplica compresia aerului pentru a ajuta la recuperarea sau prevenirea diferitelor boli precum ateroscleroza, DVT / PE, edemul limfatic, insuficienta venoasa cronica (CVI), varice, post-paralitice (post- accident vascular cerebral, leziune a maduvei spinarii), post-mastectomie, posttraumatic (post-turnare, fractura, sindrom de umar-mâna de amputatie), leziuni ale maduvei spinarii, entorse, celulita etc.

Aparat Drenaj Limfatic PRO6 Model MK400L

PRO6 Modelul MK400L este un aparat profesional de drenaj limfatic cu 6 camere, 6 programe diferite si optiuni de setare extinse. Se livreaza cu doua mansete pentru picioare oferind 6 camere independente. Sistemul ideal pentru recuperare medicala si reabilitare sportiva.

Dimensiuni: 414x310x160 mm